Workshops

140 conferenties en workshops onder één dak


Twee dagen lang kunt u deelnemen aan talrijke conferenties en workshops. Krijg antwoord op al uw ondernemersvragen tijdens de netwerkmomenten en geniet van de vele gratis aanbiedingen en diensten.

Op zoek naar nieuwe salestools om uw verkoop te boosten?


De workshops over verkoop bieden u de mogelijkheid om de nieuwste salestools te ontdekken. Wat is de juiste manier van prospecteren? Hoe kunt u nieuwe klanten warm maken voor uw project? En hoe kunt u succesvol verkopen?

De digitalisering van uw onderneming is noodzakelijk in een wereld waarin geautomatiseerde systemen een steeds belangrijker rol spelen. Facturatieprogramma's, CRM of online verkoop zijn onmisbare hulpmiddelen om de effectieve werking van uw bedrijf te garanderen. Wilt u meer kennis over marketing of digital? Bekijk de agenda en de boeiende conferenties.

Welke strategie is aangepast aan uw bedrijf?


U wilt een nieuw product lanceren, een nieuwe markt betreden of uw omzet verhogen? Op deze beurs krijgt u de nodige kennis en ondersteuning om uw project tot een goed einde te brengen. Treed in gesprek met de aanwezige experts en krijg informatie over de nieuwste trends zoals e-commerce en co-working.

Bovendien worden verschillende workshops voor economische beroepen ingericht door het BIBF (Beroepsinstituut van Erkende Boekhouders en Fiscalisten). Deze sessies, speciaal voor erkende boekhouders-fiscalisten, komen in aanmerking voor permanente vorming.

De juiste man op de juiste plaats en hoe die te vinden?


Waar vind ik mijn personeel? Hoe doe ik aanwervingen? En hoe zorg ik voor een optimale werksfeer? Dit zijn vragen waar elke startende ondernemer ongetwijfeld mee te maken krijgt. Jonge ondernemers moeten naast bedrijfsleider ook HR manager kunnen zijn. Om uw leiderschap te optimaliseren, worden enkele conferenties in het programma gewijd aan Human Resource Management. Ontdek nieuwe presentatietechnieken en leer hoe u efficiënt kunt communiceren met uw medewerkers.

Finance & Legal


Hoe moet u uw bedrijf of bvba oprichten? Wat zijn uw rechten en wat zijn de plichten? Conferenties, gewijd aan specifieke onderwerpen zoals patentaanvraag, merkregistratie of overnames, zullen u helpen een weg te banen door het kluwen van juridische regels.

Bedrijfsleider worden van een sterk gevestigd merk


Franchising & Partnership, gewijd aan degenen die willen deelnemen aan een goed gevestigd merk. Hoe kan ik een franchisenemer worden? Wat zijn de franchiseformules? Vind in de agenda de conferenties gewijd aan franchising en beantwoord al uw vragen.

Op de deelbeurs Franchising & Partnership kunnen potentiële franchisenemers in contact komen met een van de vele aanwezige franchisegevers. Bezoek een van de conferenties en kom alles te weten over het franchiseconcept.

Zet de conferenties van uw keuze in uw agenda, en vind het juiste advies voor uw bedrijf!Deze sessie is voorzien van het BIBF-Certificaat Deze sessies zijn voorzien van het BIBF-Certificaat.

Business Business


Digital & Marketing Digital & Marketing


Finance & Legal Finance & Legal


Sales Sales


Human ResourcesHuman Resources


Franchising Franchising