Alles om te ondernemen onder 1 dak!

De beurs Ondernemen wordt 15 jaar en barst serieus uit zijn voegen!

Ondernemen is al 14 jaar lang de beurs voor Ondernemers, mensen die met passie en goesting een zaak willen starten, uitbreiden of willen overlaten. Alles wordt daar in het werk gesteld om een zo breed mogelijk aanbod samen te brengen van exposanten, partners en experten die de ondernemers zo goed mogelijk kunnen informeren en begeleiden.

Dit jaar pakken we uit met een vernieuwd concept om de stijgende vraag naar "Digital, Digital Transformation en Marketing" nog beter in te vullen, we sluiten aan bij de grootste digitale happening van het land, Digital First. Samen gaan we het grootste event ooit opzetten voor ondernemers met een zot programma van meer dan 200 conferenties en workshops!
Noteer alvast de afspraak en data 17 & 18 Oktober in Tour & Taxis voor Ondernemen 2.0! 

 

Ondernemen, de grootste nationale beurs voor kmo’s, ondernemers, starters & zelfstandigen.

Bent u op zoek naar een bruisende ontmoetingsplek waar u 10.000 ondernemers met passie en talent kunt inspireren en informeren? Dan is Ondernemen iets voor u.

 • Meer dan 10.000 professionals

  Doorheen de verschillende edities heeft de beurs haar plaats verdiend als de place to be voor zelfstandigen,  bedrijfsleiders van kmo’s, zko’s en voor starters.

  Loading
 • 200 conferenties

  Een rijk programma met topsprekers, 45 conferenties en meer dan 150 praktische workshops gegeven door sprekers met kennis van zaken.

  Loading
 • 200 Exposanten

  De beurs zal uit 3 delen bestaan. De beurshal van Ondernemen met alle spelers en actoren om de ondernemers te informeren en te helpen in het goed beheren en uitbreiden van zijn Business. Een centrale hall met gemeenschapelijke spelers die startups ondersteunen en een derde hall die de volledige digitale gemeenschap bijeenbrengt en u zal bijstaan met oplossingen op maat voor uw digitale marketings tools en campagnes en zelfs u kunnen begeleiden  in uw digitale transformatie

  Loading
 • 9.500 m2

  Verschillende zones om al uw vragen beantwoord te krijgen bij de standhouders,  Gratis consultaties met experten - Conferentie zalen met Getuigenissen van gerenommeerde sprekers en gevestigde waarden in het ondernemerslandschap, netwerk gelegenheden, ....

  Loading

Speakers 2017

“When I grow up I want to be …”

U richt zich naar ondernemers, starters, zelfstandigen en zaakvoerders  ?

Vergezel de 100 partners van de beurs Ondernemen te Brussel op 17 en 18 oktober 2018 voor de 15de editie van het grootste ondernemers event van het land !

Ondernemen is een uniek nationaal event waar alles draait rond de promotie van het ondernemerschap en jaarlijks duizende professionals aantrekt.
De combinatie van workshops, conferenties en ontmoetingen met de talrijke standhouders en experten onder 1 dak maakt van de beurs de happening die het meest de verwachtingen van de ondernemer kan inlossen in elk stadium van zijn ontwikkeling, van het idée, tot de starter maar ook voor groeiers en voor zij die digitale tools en partners zoeken voor hun transformatie.