Alles om te ondernemen onder 1 dak!

15de editie barst serieus uit zijn voegen!

Al 14 jaar lang De beurs voor Ondernemers, starters, groeiers overlaters... Alles wordt in het werk gesteld om een zo breed mogelijk aanbod samen te brengen van exposanten, partners en experten die de ondernemers zo goed mogelijk kunnen informeren en begeleiden.
Dit jaar pakken we uit met een vernieuwd concept om de stijgende vraag naar "Digital, Digital Transformation en Marketing" nog beter in te vullen, we sluiten aan bij de grootste digitale happening van het land, " Digital First " . Samen gaan we het grootste event opzetten voor ondernemers met een zot programma van meer dan 140 conferenties en workshops!

Ondernemen, de grootste nationale beurs voor kmo’s, ondernemers, starters & zelfstandigen.

Bent u op zoek naar een bruisende ontmoetingsplek waar u 10.000 ondernemers met passie en talent kunt inspireren en informeren? Dan is Ondernemen iets voor u.

 • Meer dan 10.000 professionals

  Doorheen de verschillende edities heeft de beurs haar plaats verdiend als de place to be voor zelfstandigen,  bedrijfsleiders van kmo’s, zko’s en voor starters.

  Loading
 • 200 conferenties

  Een rijk programma met topsprekers, 45 conferenties en meer dan 150 praktische workshops gegeven door sprekers met kennis van zaken.

  Loading
 • 200 Exposanten

  De beurs zal uit 3 delen bestaan. De beurshal van Ondernemen met alle spelers en actoren om de ondernemers te informeren en te helpen in het goed beheren en uitbreiden van zijn Business. Een centrale hall met gemeenschapelijke spelers die startups ondersteunen en een derde hall die de volledige digitale gemeenschap bijeenbrengt en u zal bijstaan met oplossingen op maat voor uw digitale marketings tools en campagnes en zelfs u kunnen begeleiden  in uw digitale transformatie

  Loading
 • 9.500 m2

  Verschillende zones om al uw vragen beantwoord te krijgen bij de standhouders,  Gratis consultaties met experten - Conferentie zalen met Getuigenissen van gerenommeerde sprekers en gevestigde waarden in het ondernemerslandschap, netwerk gelegenheden, ....

  Loading

Speakers 2018

 1. Alexander De Croo

  Digital Belgium

 2. Jaime Cuykens

  ING

 3. Thierry Geerts

  Google

 4. Marcel Molenaar

  LinkedIn

 5. Luc Schamhart

  Salesforce

 6. Jean-Pol Boone

  Inoopa

 7. Adrien Boyer

  Pinterest

 8. Geert Verstraeten

  Python Predictions

 9. Bart Eekhaut

  ING

 10. Jose Manuel Rodriguez

  Amazon Web Services

 11. Aline De Roeck

  ING

 12. Philippe Szombat

  BrightBiz

 13. Omar Mohout

  Sirris

 14. Fabien Pinckaers

  Odoo

 15. Juliette Malherbe

  Orange

“When I grow up I want to be …”

U richt zich naar ondernemers, starters, zelfstandigen en zaakvoerders?

Vergezel de 100 partners van de beurs Ondernemen te Brussel op 17 en 18 oktober 2018 voor de 15de editie van het grootste ondernemers event van het land!

Ondernemen is een uniek nationaal event waar alles draait rond de promotie van het ondernemerschap en jaarlijks duizende professionals aantrekt.
De combinatie van workshops, conferenties en ontmoetingen met de talrijke standhouders en experten onder 1 dak maakt van de beurs de happening die het meest de verwachtingen van de ondernemer kan inlossen in elk stadium van zijn ontwikkeling, van het idee, tot de starter maar ook voor groeiers en voor zij die digitale tools en partners zoeken voor hun transformatie.

Gold Sponsors

BIBF IPCF
ING
UCM

SCHRIJF U IN !

Reserveer en betaal uw Pass online om uw E Ticket per email te ontvangen en zo de files te vermijden.